II obavijest o IV Tečaju medicinskog istraživanja i pisanja

Poštovani,
Dostavljamo Vam II obavijest o IV Tečaju medicinskog istraživanja i pisanja, koji će se održati 13. i 14. maja/svibnja 2017. godine u Garden City Hotel & Resort u Konjicu, Bosna i Hercegovina.
 
Centar za medicinsku edukaciju (Center for Medical Education Medical Upgrade) u cilju unaprjeđenja medicinske nauke, znanja i prakse organizuje IV Tečaj medicinskog istraživanja i pisanja namjenjen doktorima medicine, svih specijalizacija i subspecijalizacija, kao i specijalizantima te doktorima stomatologije, magistrima farmacije i doktorima veterinarske medicine, kao i studentima.
 
Voditeljica tečaja je Prof.dr. Livia Puljak, profesorica sa Medicinskog fakulteta u Splitu, Hrvatska. Predavači su eminentni stručnjaci Prof.dr. Matko Marušić iz Hrvatske, akademik prof.dr. Enver Zerem, prof.dr.Samir Delibegović i prof. dr. Jugoslav Stahov, iz Bosne i Hercegovine.
 
Center for Medical Education (CME) Medical Upgrade ima misiju da unaprijedi medicinsku nauku, znanja i praksu i poveže one koji imaju znanje i iskustvo i koji ga žele podijeliti, one koji žele unaprijediti znanje i vještine, kao i kompetencije ostvarujući bolji i kvalitetniji društveni ambijent.
 
Želimo Vas pozvati na učešće na IV Tečaju medicinskog istraživanja i pisanja, Konjic 2017.godine.
Molimo Vas da Vašim članovima dostavite II obavijest.
U prilogu Vam dostavljamo II obavijest o Tečaju.
S poštovanjem,
 
 
Centar za medicinsku edukaciju
Medicinska nadgradnja
 
Predsjednik
Prof. dr.med.sci. Samir Delibegović
 
Koordinatorica organizacije:
Amra Odobašić, savjetnica korporativne komunikacije i odnosa s javnošću,
+ 387 61 148 411, aodobasic@gmail.com